УЧЕНИЦИ IV/2 ОСВОЈИЛИ ВРЕДНУ НАГРАДУ, УВ ИНДИКАТОР СТИЖЕ У ШКОЛУ

Од 21. фебруара до 8. марта у оквиру кампање „Заштита за све“ коју организују Фонд Б92 и Еуцерин Србија, уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Министарства здравља Републике Србије, био је отворен конкурс за ученике и учитеље на тему „Два лица сунца“. На основу резултата конкурса, у одређени број основних школа и домова здравља широм Србије биће постављени УВ индикатори, специјални мерачи за очитавање интензитета сунчевог зрачења. На конкурсу су учествовали наши ученици другог и четвртог разреда.

18. марта су проглашени добитници и можемо да се похвалимо да је наша школа једна од 20 школа која ће добити УВ индикатор! Преносимо вам део мејла који је стигао на адресу школе и учитељице Виолете Давидовић:

„Postovana Violeta,
Veliko nam je zadovoljstvo da Vas u ime organizatora konkursa „Zastita za sve“ obavestim da ce Vasoj skoli biti doniran UV indikator, a na osnovu pristiglih radova odeljenja IV-2 cije radove ste poslali.
Od svih pristiglih djackih radova na temu „Dva lica sunca“ ziri je odabrao 20 skola kojima ce biti donirani UV indikatori a medju njima su radovi odeljenja IV-2 Osnovne škole „Aca Aleksic“.
Svojom kreativnoscu, originalnoscu i razumevanjem teme djaci odeljenja IV2 su zasluzni za ovu vrednu nagradu koja ce biti od koristi celoj skoli i okolini. Velika zasluga pripada i Vama, jer ste nakon zavrsene onlajn edukacije „Zastita za sve“ na pravi nacin uspeli da djacima prenesete znanje steceno kroz edukaciju, sto je rezultiralo ovom vrednom nagradom za Vasu skolu.“

Честитамо ученицима 4/2 и њиховој учитељици Виолети и са задовољством делимо фотографије активности ученика овог одељења у оквиру кампање и њихових радова који су нашој школи донели ову вредну и корисну награду. 
Поносни на Лелу и Лелиће