УГЛЕДНИ ЧАС „Нова година – обичаји и украси“

23. децембра 2022. године учитељице Ивана Медаровић и Светлана Стефановић одржале су Угледни час –ликовну радионицу – У сусрет Новој години.
Делић празничне атмосфере пренет је у учионицу.
Ученици од 1 до 4. разреда , основне школе у Грчаку, вешто вођени од стране својих учитељица , упослили су своје вредне ручице и израдили дивне украсе.
Опуштена атмосфера, сарадња , комуникација, како међу децом тако и међу колегиницама , резултирала је дивним дружењем и успешним часом.
Продукти часа су дивни ( можете видети из приложених слика) али не осликавају само они успешност овог часа . Оно што се могло осетити , када „загребете мало испод површине“ то је прави успех! Успех је дивна сарадња ове две колегинице , очигледни континуирани рад са ученицима , мотивисаност ђака, вешто вођење часа, повезивање градива.
Кренуле су од приче , којом су нас увеле у час , преко разниих обичаја и занимљивости о Новој години , јелки , украсима, дотакли се рециклаже , научили по неку нову реч и завршили са прелепим украсима и новогодишњим аранжманима , квизом знања.
А између….рад са децом, њихов смех , задовољство, другарство , поштовање, сецкање , лепљење, стварање, певушење , уживање….
Једно велико БРАВО!