ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО

 

8. октобар (субота) 2022.
Победници су данас били сви учесници трке, јер је хуманост испред свега…
Велики број деце и родитеља из обе основне школе, као и деца са терена, данас су дошли на терене ФК Жупа да подрже и учествују на рекреативно-хуманитарној манифестацији Црвеног крста „Трка за срећније детињство“ под мотом „Имамо циљ – дођи на старт“ . За свако дете учесника трке, штампана је захвалница, а свако дете је после трке као освежење добило по сокић који је донирала АД „Вино жупа“.Поред спонзора, у организацији трке, имали смо помоћ наших волонтера, Дома здравља, МУП-а, локалних медија, као и стручног особља из обе школе.
Посебно се захваљујемо Црвеном крсту Београд И њиховим волонтерима који су обезбеђивали манифестацију, а деци, наставницима и родитељима практично приближили основе прве помоћи, а на крају смо сви заједно и били учесници трке јер смо „Имали циљ и дошли смо на старт“.
Победницима смо обезбедили награде у виду купања на базену Одмаралишта Црвеног крста у Митровом Пољу за следећу сезону. Сав приход од продаје учесничких бројева, намењен је ученицима лошијег материјалног стања, а лепо време, спортски дух и хумани циљ, били су довољни разлози за масовност на завидном нивоу…
ДРУГАРИ свака част!