ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ 2022/2023. ГОДИНЕ

ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ 2022/2023. ГОДИНЕ

 

Драга децо, поштовани родитељи,

задовољство нам је да вам саопштимо да ће школа од 1. септембра у новој школској 2022/2023. години радити у непосредном облику са ученицима, тј. са извођењем наставе у школи, са трајањем часова од 45 минута.

У циљу боље организације у самој школи, као и у циљу безбедности млађи разреди матичне школе задржавају клизни распоред звона док старији разреди матичне школе, као и сва остала издвојена одељења ће имати јединствени систем звона са почетком часа од 8 часова.

Овим путем позивамо све наше ученике као и њихове родитеље да је потребно доследно  поштовати  све препоручене мере безбедности када је у питању ширење вируса  које подразумевају изостанак похађања наставе у случају да ученик има било какве симптоме вируса, ношење маске у случају настанка истих у самој школи, респираторна хигијена.  С тим у вези, препоручујемо свим нашим ученицима/родитељима да пажљиво прочитају текст на нашем сајту издат од стране Завода за јавно здравље „Препоручене мере превенције ЦОВИД-19 у школама и установама ученичког и студентског стандарда“.

Овом приликом обавештавамо све наше ђаке прваке и њихове родитеље да ће у њихову част и њиховог првог дана у школи бити организован свечани пријем првака уз пригодну приредбу за ту прилику са почетком у 8 часова у горњем дворишту матичне школе.

Свим нашим ученицима Управа школе жели СРЕЋАН И УСПЕШАН ПОЧЕТАК У НОВОЈ ШКОЛСКОЈ 2022/2023. ГОДИНИ!

 

Препоручене мере превенције

Обраћање министра ученицима првог разреда

Обраћање министра осталим ученицима

 

Директор школе:

Бојан Милетаковић