ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДУ ШКОЛЕ – ПОВРАТАК У ШКОЛСКЕ КЛУПЕ –

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДУ ШКОЛЕ

  • ПОВРАТАК У ШКОЛСКЕ КЛУПЕ –

 

На основу дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја обавештавамо све ученике наше школе, родитеље и запослене да настава за ученике старјих разреда (од 5. до 8.) у непосредном облику, настава у школи, почиње од понедељка 19. априла 2021. године и то по истом моделу по којем је школа радила и пре 15. марта и трајањем часа од 30 минута, тј:

  • Сви млађи разреди матичне школе и у издвојеним одељењима, као и продужени боравак настављају са радом као и до сада,
  • Старији разреди матичне школе наставу у школи слушају сваког другог дана с обзиром да је број ученика у свим одељењима већи од 15. У данима када су ученици кући наставу слушају на онлајн начин уз помоћ изабране платформе „Гугл учионице“.
  • Старији разреди у издвојеним одељењима у Плешу, Плочи и Горњем Ратају наставу у школи слушају сваког дана (број ученика у свим овим одељењима је мањи од 15).
  • Ученици посебних одељења, старији и млађи, наставу слушају у школи сваког дана.

На снази остају све мере безбедности у борби против ширења вируса Корона: обавезно ношење маски и код ученика и запослених, одржавање дистанце у учионици, ходнику, школском дворишту, школској кухињи, дезинфекција руку.

 

НАПОМЕНА: сви запослени школе при доласку на посао дужни су да се јаве дежурним лицима за мерење телесне температуре. Свим родитељима наших ученика улаз у школу је забрањен (на основу дописа МПНТР у циљу спречавања ширења вируса Корона).

 

 

Директор школе:
Бојан Милетаковић, проф.