ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

На основу Одлуке о проглашењу ванредног стања поводом новонастале ситуације у земљи због ширења вирусних инфекција, обавештавамо све ученике наше школе и родитеље да се класичан вид наставе (долазак у школу) укида до даљњег.

Уместо тога дужност сваког ученика као и родитеља је да прати емитовање часова на РТС каналу 3, почев од 17. марта 2020. године, у терминима који се налазе на линку www.rasporednastave.gov.rs. За ученике од 1. до 7. разреда емитоваће се образовни садржаји у блоковима од по 2 часа дневно, а за ученике 8. разреда у блоковима по 3 часа дневно, од којих ће два бити српски и математика а трећи час ће бити један од премета који се полажу на завршном испиту. Сви ученици су у обавези да прате емитовање наставних садржаја, што ће предметни наставници/учитељи проверавати на даљину.

Поред оваквог вида наставе, наставници/учитељи наше школе ће додатно да припреме одређени садржај за рад са ученицима. Дужност сваког ученика је да следи упутства свог учитеља/разредног старешине о начину комуникације са школом и видом реализације наставног садржаја предвиђеног за одређени разред.

Све додатне информације о реализацији наставе на даљину биће доступне родитељима на сајту школе www.aca-aleksic.edu.rs на огласној табли у централној школи као и издвојеним одељењима.