ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 3. ДЕЦЕМБРА – ДАНА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

У понедељак, 4. децембра 2017.г.  одељење 4/1 са учитељицом Наташом Жарковић обишло је Друштво за МНРО наше општине  где је са корисницима Друштва учествовало на ликовној радионици. Док је једна група вредно радила на изради налепница друга група старијих корисника је припремала послужење које је добро дошло свима након дружења и рада у трајању два школска часа. У пријатној атмосфери деца су се дружила и радила и пожелела да остану што дуже.У петак, 8. децембра очекујемо узвратну посету када ћемо откупити радове са радионице и новац поклонити Друштву за МНРО.

У среду, 6. 12. 2017.г. наставница  физике Манда Кнежевић демонстрирала је ученицима старијих разреда посебног одељења неколико огледа а радост на њиховим лицима најбоље указују колико им је пријало ово дружење.

Дружење је настављено у школској библиотеци где су се ученици посебних одељења упознали са ризницама књига и играчака који су заокупили њихову пажњу. Наставница руског језика и библиотекарка Димитринка Николова била је одличан домаћин и са учеником  Козић Миланом приредила нам је рецитал на руском језику.

Ученици млађих разреда прикупили су 4 џака чепова које је учитељица Виолета Давидовић проследила акцији „Чеп за хендикеп“ а иста акција је у току у старијим разредима под руководством наставнице Манде Кнежевић. Више пута смо организовали ову акцију , боље је рећи да у нашој школи траје без престанка. И запослени се укључују у ову и све хуманитарне акције / тренутно се прикупља новац за лечење наше бивше ученице С.Ј/

 

Манасија Здравковић, педагог
Координатор Тима за ИО
и иницијатор обележавања 3.децембра