САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Поводом радова на сређивању школског простора у Основној школи ,,Аца Алексић“ саопштењем нам се јавио директор школе Михајло Милинчић.

Поред акције поплочавања школског дборишта чији је један део окончан у октобру 2016. год. , настављено је са истом већ у јануару месецу 2017. год. донацијом од стране господина Радована Мијатовића власника преузећа “Бетон – стил“ Александровац. Квадратура која је одрађена од стране господина Мијатовића је 100 квадратних метара у укупноом износу од око 1200 Еура. Овом приликом захваљујемо му се на овој за нас заиста вредној донацији. 
Када је у питању унутрашњи изглед школе одрађени су комплетни ходници у учитељском делу и у сали за физичко васпитање која припада том делу школе. Ова инвестиција је веома вредна зато што је у овом тренутку решено око 1100 метара квадратних у поменутом делу школе. Између осталог одрађен је и конплетан ходник у приземном делу школе који у овом тренутку користе ученици наших старијих разреда. Квадратура одрађене инвестиције за ученике старијих разреда је око 600 метара квадратних. Тако да у овом тренутку укупна квадратура одрађеног посла износи око 1700 метара квадратних. Вредност ове инвестиције износи око 200 хиљада динара. Па се овом приликом захваљујемо на искреној сарадњи Скупштини Општине Александровац која нам је помогла у реализацији сређивања нашег школског простора / ентеријера школе/, као и нашем председнику општине Доктору Југославу Стајковцу на искреној подршци и сарадњи.

Михајло Милинчић, директор ОШ Аца Алексић

Извор